Som ejer af en diner transportable, er muligheden for at transportere en hel menus mad og udstyr fra det centrale køkken til din begivenhed nøglen til din succes. Ofte, når vi har travlt, snupper vi bare det nærmeste produkt med hjul og begynder at læsse det, idet vi stabler så meget som muligt på dem, fordi vi tænker, at det er den bedste måde at spare tid på og gå færre gange.

Image result for rullebord ergolift

Men vidste du, at tungt fysisk arbejde, der kræver, at man bøjer og vrider sig og løfter forkert, bidrager til ryg- og nakkeskader? Ifølge OSHA er rygskader en af de førende årsager til invaliditet for folk i arbejdsalderen, og de fører til smerter, tabt produktivitet, for ikke at tale om at blive en økonomisk byrde for vores kompensationssystemer.

Så hvorfor udsætte dig for det? Lær de rette teknikker til sikker transport af varer!

TIPS TIL SIKKER BRUG AF ET RULLEBORD

  1. Før du læsser vognen, skal du foretage et hurtigt visuelt tjek for at sikre, at der ikke er noget, der kan være farligt—ingen løse hjul, osv.
  2. Når du læsser Ergolift rullebordet, skal du bruge knæene i stedet for ryggen eller armene til at løfte. Husk, at selv en lille frontlastende vogn læsset med mad kan være meget tung, så bed om hjælp med at løfte. Brug de indstøbte ergonomiske håndtag på begge sider for at løfte med to personer.
  3. Læg tungere genstande på bunden, idet du afbalancerer læsset over akslerne. Dette forhindrer læsset i at vælte, hvis det ikke er lige i midten. Cambrobakker og rulleborde er beregnet til at bruges sammen, da produkterne bliver sikkert på bordet.
  4. Selvom alle rulleborde er designet med indstøbte kanter hele vejen rundt, så bakkerne ikke falder af, men du skal passe på, der ikke er noget, der hænger ud over kanten.
  5. Sørg for at fastgøre alle bakkerne på bordet før brugen. Cambro har remme og seler i forskellige længder med spænder, så du kan fastgøre dine bakker sikker på rullebordet.
  6. Sørg for, at dine læs er lave nok til at se henover. Vi anbefaler en maksimal højde, der ikke overstiger 1,5 meter.
  7. Skub læs i stedet for at trække dem, bøj en anelse i knæene og hold ryggen ret.
  8. Stop ved hjørner og døråbninger og se dig for, før du fortsætter.
  9. Undgå at gå baglæns, med mindre du har brug for at bevæge dig et snævert sted. Selv da gør rullebordene med deres kuglehjul denne udfordring let som ingenting!
  10. Selv om det lyder sjovt, må du aldrig køre på rullebordene eller bruge dem til formål, de ikke er beregnet til!